Co-Walking: Gå dig til nye strategier i dit lederskab

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Allinge - Bornholm
Dage:
5 dage
Pris:
16.850 kr. + moms | PU-støtte: 6.500 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 40 evalueringer)
Forår 2019

Lederudvikling: Vil du med på en fire-dages vandretur langs den bornholmske kystlinje, hvor vi arbejder med fokus på samarbejde, trivsel, relationer, forandring og robust selvledelse? Vi følger op i København med to efterfølgende sparringsmøder.

På Bornholm får du både egen refleksionstid, sparring af de andre ledere og individuel coaching af turens to undervisere, der tilsammen har et stort vingefang indenfor lederudvikling, medarbejdertrivsel og vandring.

Kort sagt: du får tid til træffe nogle vigtige beslutninger, og du får sparring på dine nye strategier. Derudover vil der være oplæg, øvelser og storslået naturoplevelser undervejs.

Vi vandrer i dagtimerne. Det bliver lange ture i kuperet terræn, men uden oppakning, så det kræver udelukkende en ok kondi og nogle gode vandrestøvler eller trailsko – resten sørger vi for.

Ved aftentid kommer vi hjem til vores overnatningssted – Allinge badehotel – hvor du har dit eget værelse med bad. Vi samler op på dagens læring over en velfortjent god middag & et godt glas vin.

Kurset er skræddersyet til ledere i mediebranchen, der skal tackle konstante forandringer og et højt stress-niveau hos medarbejderne. Kurset køres som en samskabende proces – det lyder måske lidt langhåret, men i praksis betyder det, at du får indflydelse på de emner, som vi arbejder med undervejs; altså det, som du er optaget af, kommer i spil.

Max 10 deltagere for at sikre et højt personligt udbytte og masser af individuel feedback.

Vi mødes efterfølgende til to fælles sparringsmøder (et før skolesommerferien og et i sensommeren) i København for at sikre forankringen af de nye indsigter – og vi skaber efterfølgende mulighed for at, du kan blive en del af et netværk af Co-Walking-ledere.

En tidligere kursist siger sådan her om Co-Walking:

Generelt vil jeg sige, at det er nok det bedste efteruddannelseskursus, jeg har været på!
Kombinationen af natur og kursus var fantastisk, og kursuslederne var kompetente og sympatiske. Jeg synes virkelig, vi havde interessante samtaler og flyttede os (også mentalt) under kurset.

Ring hvis du vil høre mere!

Undervisere

Gitte Svanholm

Gitte Svanholm er journalist, forfatter, ICC-certificeret coach & teamcoach og har en master i organisationspsykologi. Tidligere journalist på Politiken, HR-partner i Novo Nordisk, driver nu selvstændig kursus- og konsulentvirksomhed med ’Svanholm Coaching’ med fokus på ledelse, trivsel og relationer. Skriver fagbøger – og blogger om ledelse for Mandag Morgen.

Kenneth Olsson

Driver selvstændig grafisk virksomhed med en baggrund som Art Director. Er desuden leder af en kommunal billedskole for børn og voksne. Diplomleder i Kunst og Kultur med fokus på samskabelsesprocesser. Har gennem mange år cyklet og vandret den nordlige halvkugle tynd, og har en bred erfaring inden for fjeld- og vildmarksliv.

Mere om dette kursus