Brug Gif’ere som fortælleværktøj – animationer i Photoshop

Startdato:
Udbyder:
Sted:
1799 Fr C
Dage:
1 dage
Pris:
3.000 kr. + moms | PU-støtte: 780 kr. - PU-støtte skal søges individuelt.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 8 evalueringer)
Forår 2017

GIF-formatet har levet og overlevet siden den første version af Photoshop og lagt pixels til et utal af hoppende kuverter og andre sjove ting på nettet og i mails. Og nu er gifferne på banen igen, efter at Facebook har gjort det muligt at fortælle historier ved brug af de små animationer fra webbens barndom. Det er sjældent pænt, men for det meste sjovt, og først og fremmest et godt fortælleværktøj.

Gifferne er lette at lave. De fungerer stort set på samme måde som den tegnefilm, man kan lave ved at tegne små tegninger på en notesblok og bladre hurtigt igennem den. Det går bare hurtigere her, fordi det foregår digitalt.

På kurset lærer du at designe de mest almindelige giffer, blandt andet et simpelt webbanner, en lille sjov fortælling og andre billeder, hvor bevægelsen spiller ind. Vi skal også prøve kræfter med fænomenet Cinemagraphics, der hører til i en anden æstetisk klasse end gifferne. Cinemagrapics kombinerer stillbilleder med simpel animation, der kører i loop – ofte overraskende, men underspillet og med stil. Se eksempler her: http://cinemagraphs.com/featured-projects/#sw-featured

Niveau

Et mindre kendskab til Photoshop vil være en fordel. Ring til underviseren for at høre mulighederne for at deltage.

Online

Vil du følge kurset online, kan det også lade sig gøre. Jeg arrangerer online kursus, når der er behov for det. Kontakt mig på 40 30 09 30 for at høre mere.