BRÆND IGENNEM med både budskab og performance

Startdato:
Udbyder:
Sted:
1112 København K
ME plus:
ME
Dage:
2 dage
Pris:
8.200 kr. + moms | PU-støtte: 3.900 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 3 evalueringer)
Efterår 2022

Fang publikum fra 1. sekund. Det lærer deltagerne i intens og levende workshop med enkle og konkrete redskaber, der er lige til at bruge.

Deltagerne træner redskaberne på deres eget oplæg, som de får konstruktiv og ærlig feedback på flere gange. Det batter for læringen og for gennemslagskraften, når de skal tage ordet på redaktionsmødet, undervise eller holde et oplæg.

Fra teaterinstruktørens værktøjskasse får deltagerne øvelser for stemme og krop. De får feedback på, hvordan de bruger deres kropssprog, fagter, mimik og stemme og bliver med konkrete øvelser trænet i at stå frem med ro og gennemslagskraft foran et publikum.

Fra journalistens værktøjskasse får de redskaber til at formidle og strukturere eget stof og egne personlige fortællinger og anekdoter, så de bliver interessante for målgruppen. Og de får en konkret opskrift, de kan bruge til deres næste oplæg.

BRÆND IGENNEM er planlagt over tre uger, hvor der på Dag 1 undervises i konkrete værktøjer, der klæder deltagerne på til at skrive og holde et oplæg. I uge to holder hver kursist sit oplæg online med feedback fra underviserne. I tredje uge mødes alle på Kursus-dag 2 og holder deres oplæg med deltagere og undervisere som publikum.