BLIV MENTALT ROBUST

Startdato:
Udbyder:
ME plus:
ME
Dage:
3 dage
Pris:
7.010 kr. + moms | PU-støtte: 2.380 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 13 evalueringer)
Efterår 2016

Tegn din egen mentale helbredsforsikring

Medarbejdere i den vestlige verden oplever i dag en højere grad af kompleksitet i livet, med stadig større krav, og øget forventningspres. Dette er vilkår vi ikke kan regne med ændres, og derfor behøver vi at lære at navigere i denne nye virkelighed, hvor vores egen faglige stolthed og ønsker om at gøre en forskel, bliver udfordret af stadigt strammere rammer og kortere deadlines.

Midlet hedder mental robusthed. Det er et hurtigt voksende forskningsområde (Resiliens), der viser at vi har større mulighed for at påvirke vores mentale robusthed end vi måske går og forestiller os.  Forskningen bag er solid, og bygger oprindeligt på resiliens-træning i militæret, men er de seneste år overført til de mere urbane ”kampzoner”, vi andre opholder os i.

På kurset ”Bliv mentalt robust” foregår træningen gennem en effektiv blanding af:

 1. Enkle værktøjer du kan anvende med det samme i din egen hverdag, i kombination med
 2. Mentaltræning, der er en veldokumenteret proaktiv træningsform i familie med mindfulness, der øger den mentale robusthed gennem en øget ”pytgrænse”.

Med andre ord lærer du at håndtere virkeligheden på en anden måde, fremfor at kæmpe forgæves mod alt det det ikke nytter at kæmpe imod. Og du vil endda opleve at du kan gøre det uden at gå på kompromis med dine idealer!

Vi garanterer at du markant øger din mentale robusthed, så du bedre kan klare livets og jobbets stormvejr. Det eneste det kræver er dit fremmøde på vores kursusdage samt en mental morfar på 15 minutter nogle gange i løbet af ugen!

Du får…

 • En række konkrete veldokumenterede redskaber, der øger din mentale robusthed
 • En velafprøvet mental teknik, du kan anvende hvor som helst og når som helst

Du bliver bedre til
…

 • At sige ”pyt” til det der ikke er værd at kæmpe for
 • At bevare roen og overblikket, selv i det stærkeste stormvejr
 • At kunne cope bedre i modgang, samtidig med at du bevarer din sunde, kritiske sans
 • At sige fra, når det er nødvendigt
 • At være bevidst om hvad der foregår, fremfor at blive kapret af følelser

Din virksomhed får…

 • En afbalanceret og mere rummelig medarbejder.
 • En mindre stressfyldt arbejdsplads.
 • En medarbejder der kan holde hovedet koldt og kaffen varm


Indhold & form

Mentaltræning er en ny disciplin i arbejdssammenhænge. Disciplinen stammer fra sportens verden og benyttes, når højtydende elitesportsfolk vil blive de bedste. Det er et unikt koncept, der baner vejen direkte til dit ubevidste sind, så du kan arbejde fokuseret med det, du ønsker, uden at bruge energi på det. Netop det gør mentaltræning til markedets stærkeste redskab, når vi skal finde frem til de ubevidste ressourcer, vi alle har i os, men som ofte er sandet til af virkelighedens krav og travlhed.

Måske kender du det, at du har deltaget i et inspirerende kursus, men efter to uger er dine nye tanker og intentioner oversvømmet af virkeligheden og gamle vaner? 
Dette kursusforløb er planlagt, så din udvikling bliver forankret over tid, og derfor også virker på den lange bane. Det eneste forudsætning er, at du tager dig selv alvorligt og investerer 15 minutter dagligt i din egen robusthed i kursusperioden.

Undervisningen er proces- og praksisorienteret, så du får helt konkrete værktøjer og enkle metoder, der kan sættes i spil i en travl hverdag.

Undervisere

Klaus Tindborg

Klaus_godt Int. cert. Mentaltræner med specialisering i robusthed
Klaus er en erfaren underviser. Han har udover en baggrund som HR partner hos Maersk, en fortid i militæret, hvor han har arbejdet med robusthed hos udsendte soldater. Denne kombination skaber de optimale forudsætninger for at understøtte robusthed i den urbane krigszone mange mediemedarbejdere befinder sig i.