Bliv kreativ med vilje

Startdato:
Udbyder:
Sted:
8300 Odder
ME plus:
ME
Dage:
1 dage
Pris:
3.500 kr. + moms | PU-støtte: 1.350 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 120 evalueringer)
Forår 2022

Længes du efter at være mere kreativ? Har du lyst til at bryde rutinen og gøre tingene på en anden måde, end du plejer? Lyder det tiltalende at arbejde i kreative flows?

Dette kursus tuner ind på kreativitet, flow, idéudvikling og måder at tænke i journalistiske fortællinger på. Fokus er på dig og din proces i en ramme, der bryder radikalt med kontor og klasselokale: mit køkken på Saksild Strand og max fem deltagere.

Historien er vigtigst. Så hvis ikke ideen er kvalificeret og historien god og fokuseret, nytter en fin indpakning i form spændingsopbygning og lækkert sprog ikke. Det rækker med andre ord ikke, at formidlingen er god, for hvis historien er uoriginal og vag, vælger ingen at bruge tid på den. På ‘Bliv kreativ med vilje’ veksler vi bevidst mellem åbent og lukket modus og følger spilleregler, der er med til at sætte dig fri. Vi arbejder metodisk, så idéudviklingen bliver en leg. Og vi leger med forskellige måder at tænke i historier og få kontakt til din kreativitet på. Med en travetur ved mark og hav skruer vi op for kreativiteten derude i naturen og henover køkkenbordet med garanti for intensitet og nærvær.

For du kan ikke lave lagkage af lort. Bum. Og din første eller anden indskydelse er sjældent original. Derfor betaler det sig at kvalificere ideen og evne at gå ind og ud af kreative processer. Ovenikøbet er det sjovt og meningsfuldt at lege lidt i et rum, hvor vurderinger og fejlfinding er forbudt. Og dvæler du ved det, vil belønningen komme til dig, og du risikerer at begå noget originalt.

Du får

  • træning i at arbejde kreativt
  • træning i at idéudvikle metodisk
  • konkrete spilleregler, der hjælper med at skabe rum for kreativitet
  • indsigt i måder at tænke journalistiske fortællinger på
  • mulighed for kontakt med din indre kreativitet
  • lejlighed for at arbejde med dine egne ideer

Jeg garanterer

at kurset i mit køkken bliver gennemført. Du risikerer altså ikke, at jeg aflyser på grund af for få deltagere.

Form

Workshoppen har processen i centrum i en vekselvirkning mellem korte oplæg, øvelser og refleksion med udgangspunkt i hver enkelt deltagers behov og arbejdsproces. Rammen for kurset både ude og inde giver, sammen med vigtige spilleregler, din kreativitet optimale betingelser. Du arbejder med dine egne ideer og løsere tanker, og der er tid til lidt individuel sparring.

10.00 – 17.00: workshop

‘Bliv kreativ med vilje’ er første modul i en pakke bestående af 4 x 1 dag på Saksild Strand. Kurset kan købes alene eller med et eller flere af de andre. Rabat ved alle fire kurser: 1500 kroner.

Praktisk

Kurset er med fuld forplejning.

Forud

Du vil blive bedt om at sende ideer og evt. artikler eller andet materiale forud for kurset, som du kan arbejde videre med på dagen. Undervisningen tager udgangspunkt i dit og de andre deltageres konkrete behov  Desuden bliver du bedt om at læse lidt forud samt lave en kort præsentation af dig selv og dine forventninger til kurset.

Bindende tilmeldning: Din tilmelding er bindende, når du har modtaget besked om, at du er optaget, men selvfølgelig kan du komme i en situation, hvor du må melde fra. Hvis det sker mere end 8 uger før kursets start, koster det en administrationsafgift på 1000 kroner. Ved afbud senere end 8 uger før kursusstart opkræver jeg – uanset grunden – den fulde pris. Dog kan en kollega altid få lov til overtage din plads, og jeg er fleksibel, hvis det er muligt sælge pladsen til anden side.

Hvis du har tilmeldt dig privat – det vil sige, at du selv og ikke din arbejdsplads skal betale – har du 14 dages fortrydelsesret, jf. Forbrugeraftaleloven. Herefter er din tilmelding bindende.

Læs mere om AndersensBureau her https://mediernesefteruddannelse.dk/udbydere/andersens-bureau/ 

http://www.andersensbureau.com

 

Undervisere

Tina Andersen

Skrivementor, fortællenørd, frihedspioner & CEO i Andersens – fordi fortællingen tæller. Uddannet journalist & cand.public med speciale i narrativ journalistik & storytelling.

Engang journalist på Det Fri Aktuelt og siden fagmedarbejder på DMJX med fortællende journalistik og kreativ skrivning som ekspertområde, men først og fremmest soloselvstændig igennem +22 år, der brænder for fremtidens journalistik og et bæredygtigt arbejdsliv med max frihed.

Tina er drevet af sin passion for fortællingen. Sin særlige evne til at få mennesker at være til stede i nuet og skrue op for deres indre kreativitet. Og et brændende ønske om at hjælpe passionerede mediemennesker med at finde deres unikke hylde som formidlere og skabe et meningsfuldt arbejdsliv, hvor de aldrig brænder ud.

Hun holder workshops, skriveretreats og storywalkabouts i rammer, der bryder radikalt med kontor og klasselokale og gør det muligt at inddrage natur og bevægelse i den kreative proces. Faktisk indgår natur og bevægelse også  i hendes onlineundervisning.