Bliv klimaklog på en dag

Startdato:
Udbyder:
Sted:
1651 København V
ME plus:
ME
Dage:
1 dage
Pris:
3.900 kr. + moms | PU-støtte: 900 kr.
Efterår 2023

Hvad betyder scope 3? Hvordan fungerer CCSU? Hvilken rolle spiller individet egentlig i forhold til samfundet, når det kommer til CO2-reduktioner? Hvor smart er biogas og biomasse egentlig? Skal vi alle sammen have en elbil? Og hvad er det nu, drivhuseffekten egentlig er for noget?

De globale klimaforandringer – klimakrisen – og den radikale omstilling, der skal til for at bremse dem, vil forandre vores verden på enten den gode eller den dårlige måde i de kommende årtier. Hvis du synes, krisen og den kommende forandring er lidt overvældende, og hvis du ikke forstår, hvad det egentlig handler om, så er du ikke alene. Og du kan heldigvis komme langt med begge dele på kort tid. Det er målet med dette kursus at klæde dig på.

Der vil være oplæg fra:

Søren Bjørn-Hansen, der er tidligere videnskabsredaktør på DR og bedre end de fleste kan forklare, hvad klimaforandring faktisk er og har af konsekvenser.

Rasmus Thirup Beck, der er medforfatter til bogen ’Hvis vi vil’, der har som ambition netop at beskrive, hvad der skal gøres for at bremse klimaets ødelæggende forandring.

Sofie Hviid, der ud over at være journalist også er ekspert i adfærd og adfærdsforandring og har udgivet bogen Klimasej om, hvad børn kan gøre for klimaet.

Mere om dette kursus