Bliv klar til kommunalvalget – mål politikernes indsats

Startdato:
Udbyder:
ME plus:
ME
Dage:
2 dage
Pris:
4.100 kr. | PU-støtte: 1.560 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 44 evalueringer)
Efterår 2016

Bliv klar til at dække den kommunale valgkamp et spadestik dybere end du plejer og hvor det dig – og ikke kun politikerne – der er med til sætte dagsordenen, for den lokale debat.
2017 er valgår i kommunerne med mulighed for spændende lokaljournalistik. Men hvordan planlægger du en god, journalistisk opvarmningen til kommunalvalget og hvor skal du lede efter de gode vinkler, de afgørende tal og de reelle forandringer og forbedringer.

Kurset er for dig, der gerne vil være med til at sætte dagsordenen i den lokale valgkamp. Hvilke nøgletal og beslutninger er vigtige, når du skal vurdere poltikerne indsats. Og hvordan kan du lave troværdige sammenligner med andre kommuner, som giver et reelt billede.
På kurset får du redskaber til bedre at kunne vurdere og undersøge om den lokale borgmester rent faktisk har været så god, som han påstår.

Eller om oppositionslederen har ret i sin kritik. Hvad er op og ned i de mange tal og statistikker, og hvilke har reelt betydning for om det er gået godt eller skidt i denne valgperiode.
Hent også inspiration fra journalister, der fortæller om deres erfaringer med nye veje til dække en kommunal valgkamp.

Kursusleder er journalist Claus Leick, der primært arbejder med at udvikle og afholde kurser for journalister og kommunale embedsmænd. Er medlem af Skanderborg byråd og her udvalgsformand for miljø og plan.

Læs mere på www.moving.nu