Bliv fremtidens stemme – podcast, tv og radio

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Flæsketorvet 68, 1711 København V
ME plus:
ME
Dage:
4 dage
Pris:
16.100 kr. + moms | PU-støtte: 7.800 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 111 evalueringer)
Efterår 2022

Bemærk at startdatoerne for dette kursus er ændret i forhold til det trykte katalog. De korrekte datoer fremgår af denne side

Hvordan bliver du din egen, originale stemme?

Hvad er det helt særlige ved dig?

Og hvordan får du din personlighed fremkaldt i både indhold, kropssprog og stemme – uanset om du arbejder med radio, podcast eller TV?

I en tid, hvor syntetiske avatars og robotoplæsere dagligt bliver dygtigere, skarpere og billigere at bruge, er der behov for at styrke det som værter, live-reportere og eksperter/kommentatorer af kød og blod kan, og som robotterne næppe lærer foreløbigt.

Nemlig menneskelighed og personlighed.

Det er slut med 00’ernes ideal om det perfekte mediemenneske, der aldrig laver fejl. I dag vil vi have stemmer, fortællere og profiler, der er rigtige mennesker fulde af fejl, personlighed og karisma.

På dette nye kursus lærer du at udkomme som dig selv.

Sammen med landets førende værtstræner Lise Mygind Mühlhausen og TV-vært Christian Degn mødes vi to+en dage (+ hjemmearbejde) og arbejder intenst og sjovt med personlighed og naturlighed fremfor perfektion og præstation.

Vi mener selv, at dette er kurset alle fremtidens værter og live-reportere har brug for.

Kurset består af praktiske øvelser, teori og eksempler. Du bliver klogere på, hvordan du kan bruge dig selv i dit professionelle arbejde, hvordan du udvikler og stoler på din egen tone-of-voice og kort sagt, hvordan du bliver mere troværdig som vært og reporter.

Mantraet i dette forløb er at fremkalde den autenticitet, som vi alle har i os og bruge den konstruktivt og frugtbart på skærmen, i radioen eller på scenen.

Du kommer til at opdage, hvad der måske hæmmer din kommunikation, og du vil lære, hvad du skal gøre for at trænge igennem med de budskaber, der er vigtige.

Spørgsmål som vi arbejder med:

  • Hvordan er jeg personlig og autentisk i min optræden?
  • Hvilke værdier bygger jeg på?
  • Hvor personlig skal jeg være? Hvor er grænsen for, hvor meget jeg skal dele ud af mig selv?
  • Hvad har jeg brug for, for at performe bedst?
  • Hvordan arbejder jeg med mig selv som et brand og måske endda en forretning?
  • Har jeg nogle dårlige vaner, der begrænser min kommunikation og hvad skal jeg helt konkret gøre for at komme dem til livs?
  • Hvordan får jeg min stemme og krop til at understøtte mit budskab og min personlighed?
  • Og hvor gør jeg af mine arme foran et kamera eller på scenen, og hvordan kommer min stemme til at lyde naturlig?

Kurset ledes af:

  • Lise Mygind Mühlhausen, værtstræner og rådgiver i personlig kommunikation for værter, politikere og topledere. Tidl. chef for DR Værter, vært på DR2 og redaktør på Aftenshowet. Cand. Mag. i psykologi og kommunikation.
  • Christian Degn, journalist og TV-vært. Begyndte som vært på Hammerslag i 2014. Siden har han lavet Hvem Vil Være Millionær? Nybyggerne, Alt Det Min Far Ikke Har Lært Mig, mm. I 2006 nomineret til Cavling-Prisen for ”Kødskandalen” som reporter på Kontant.

Pris

Kurset koster 16.100 kroner + moms.

Hvis din arbejdsplads er medlem af Pressens Uddannelsesfond, får du 7.800 kroner i støtte.

Hvis din arbejdsplads ikke er medlem af Pressens Uddannelsesfond, kan du tilmelde dig direkte ved at maile til Medietrends

Prisen omfatter

Prisen inkluderer frokost, kaffe, vand og eftermiddagsslik.

Hvor og hvornår?

Kurset afholdes i Soho i Kødbyen i København.

Først mødes vi to dage (4-5. oktober) og derefter sendes vi hjem med diverse hjemmeopgaver. Endeligt mødes vi igen den 1. november.

I tilfælde af afbud

Du kan selvfølgelig komme i en situation, hvor du må melde afbud.

Læs mere om regler for framelding

NB! Corona: Medietrends er en bevidst og ansvarlig arrangør og afholder alle kurser i de størst mulige lokaler. Vi følger til hver en tid myndighedernes anbefalinger og restriktioner.

Undervisere

Christian Degn

Journalist og TV-vært. Begyndte som vært på Hammerslag i 2014. Siden har han lavet Hvem Vil Være Millionær? Nybyggerne, Alt Det Min Far Ikke Har Lært Mig, mm. I 2006 nomineret til Cavling-Prisen for ”Kødskandalen” som reporter på Kontant. Tilknyttet Medietrends kurser siden 2022.

Foto: André Blinkilde, TV2

Lise Mygind Mühlhausen

Værtstræner og rådgiver i personlig kommunikation for værter, politikere og topledere. Tidl. chef for DR Værter, vært på DR2 og redaktør på Aftenshowet. Cand. Mag. i psykologi og kommunikation. Tilknyttet Medietrends kurser siden 2022.

Foto: Peter Mühlhausen