Bliv en skarp video-formidler

Startdato:
Udbyder:
Sted:
4000 Roskilde
ME plus:
ME
Dage:
2 dage
Pris:
6.600 kr. + moms | PU-støtte: 1.800 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 76 evalueringer)
Forår 2020

– Kursus for dig, der ønsker at optimere din optræden, når du bliver filmet

Holder du oplæg, præsentationer der skal ud til en større kreds, sender du nyhedsbreve ud på video, eller skal du til at i gang med E-learning, så er kurset ”Bliv en skarp formidler” relevant for dig!

Det kan ofte være en stor udfordring at overføre og udfolde den gode energi, udstråling og gennemslagskraft, når den skal produceres til video eller tv. Den barriere vil vi rigtig gerne hjælpe dig over.

På kurset lærer du at fremføre dine oplæg, præsentationer, stand-ups og E-learning, så de virker.

Den stærke performance handler selvfølgelig om, hvad du siger – men mindst lige så meget om, hvordan du siger det.

Vi vil derfor have fokus på kropssprog og stemme. Hvordan lærer du at slappe af og undgå den nervøsitet og anspændthed, der godt kan melde sig, når det bliver optaget.

Der vil også være et fokus på, hvordan du omsætter skriftsprog til talesprog, og forstår og anvender forskellige videoformidlings-teknikker, så det virker i forhold til den målgruppe, du skal ramme:

  • Hvordan fremstår du som den bedste udgave af dig selv
  • Hvordan brænder du igennem og bliver fyndig og skarp på video

På kurset vil du få en indgående introduktion til relevante og anvendelige teknikker til at lave den stærke performance foran et kamera. Der vil være en række praktiske øvelser, hvor vi både instruerer, optager og giver dig grundig feedback.

Kurset er bygget op efter en 1+1-model. Det vil sige, at kursets første dag giver en masse teoretiske og praktiske inputs – med små indbyggede øvelser – der gør dig i stand til at forberede og tilrettelægge en god video-præsentation.

Som hjemmeopgave skal deltagerne producere en kort video-optagelse med sig selv (filmet simpelt på smartphone eller videokamera), som vi tager afsæt i på dag 2. Med denne feedback i rygsækken er du klar til dag 2s store opgave: På kursets anden dag får du nemlig mulighed for at lave en konkret produktion, som du kan bruge bagefter (max 15 min.). Vi sørger for, at alle tekniske faciliteter er til rådighed.

Med denne kursus-form får du på to dage både teoretisk viden og praktiske værktøjer til at blive en skarp video-formidler – og tilmed en egen produktion ‘med hjem’.

Kursusdagene afvikles i WeLoveVideos hyggelige lokaler i hjertet af Roskilde, hvor der er nem adgang med både tog og bil. Datoer: 14.1 + 4.2.

Kursusledere:
Rune Michelsen og Palle Steffensen

 

 

NB! Melder du afbud til et kursus, gælder følgende regler:

Bindende tilmelding ved optagelse
Din tilmelding er bindende, når du har modtaget besked om, at du er optaget på det kursus, du har tilmeldt dig. Du modtager mail herom senest 48 timer efter tilmelding.

Melder du afbud mere end 4 uger før kursusstart, opkræver vi en administrationsafgift på kr. 1000. Ved afbud senere end 4 uger før start, opkræver vi – uanset grunden – den fulde pris, dog kun kr. 1000, hvis det lykkes at finde en anden deltager, der kan overtage din plads.

14 dages fortrydelsesret for private forbrugere
Private forbrugere – dvs. at du selv og ikke din arbejdsplads skal betale – har 14 dages fortrydelsesret jfr. Forbrugeraftaleloven – regnet fra den dag, du modtager mail om, at du er optaget.Herefter er din tilmelding bindende.

Framelding midt i et undervisningsforløb
Hvis du springer fra et påbegyndt undervisningsforløb, refunderes deltagergebyret ikke.

 

Undervisere

Rune Michelsen

RM_foto
Journalist, Partner i WeLoveVideo, der siden 2000 har beskæftiget sig med online-video og web-tv. Har produceret mere end 500 web-tv-produktioner for medier, virksomheder og organisationer.
Rune Michelsen er erfaren kursusleder og har gennem 15 år har holdt talrige oplæg, kurser og strategi-dage for adskillige danske mediehuse, virksomheder og organisationer. Har som journalistisk lektor på Syddansk Universitet fulgt udviklingen indenfor online-video og mobilvideo tæt og blandt andet udgivet rapporter om online-video og de danske nyhedsmediers brug af web-tv.

Palle Steffensen

Palle Steffensen er journalist og har tidligere været kanalchef for DR1, medlem af chefredaktionen i DR Nyheder og redaktionschef for TV-Avisen. Han har også været udviklingsredaktør på TV 2 Nyhederne og producent på Operation X. I dag arbejder han som selvstændig med performance, medietræning, ledelsesudvikling og coaching. Han er derudover forfatter til bøgerne “Flere og Bedre Idéer” og bogen “Mellemleder” der udkom i foråret 2017.