Billeder med grafisk udtryk

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2100, København Østerbro
ME plus:
ME
Dage:
1 dage
Pris:
4.950 kr. + moms | PU-støtte: 1.300 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 21 evalueringer)
Efterår 2020

Træt af lagerbilleder, der ligner alle de andres billeder? Så er det tid til at skrue dine billeder og illustrationer ind i den autentiske mølle.

For dig som:

Du kan arbejde med lag og tegne simple grafikker i Illustrator. Men du vil gerne at dine grafikker bliver mere autentiske og mindre “computeragtige”. Med andre ord, du mangler støj og snask i dine grafikker fra Illustrator. Dem gør vi beskidte og mere levende i Photoshop.

For dig som:

Du arbejder med nyhedsbilleder men materialet bider ikke rigtig fra sig. Der er masser af lagerbilleder rundt omkring, men dem bruger alle de andre også. Så hvad med at personligøre dem? Give den top gas som illustrative billeder til artikler? Vi hakker alt muligt sammen så du kan skabe nemme grafikker der kan støtte enhver artikel der fortjener flere læsere.

 

 

 

Undervisere

Benny Thaibert

Designer – Fotograf – Adobe Nørd
Jeg er ekspert, fordi jeg ikke spreder mig over vildt mange discipliner. Derfor ved jeg utroligt meget om netop Photoshop, InDesign og Illustrator, som jeg underviser i. Og derfor er der noget både for begyndere og de hårde professionelle.

Har en baggrund indenfor kunst og marketing. Skrevet bøger og lavet online videoer samt lavet seminarer for Adobe. Når der ikke undervises arbejder jeg med visuelt design på egen tegnestue. Adobe Certified Instructor, Adobe Experience Expert.