Adobe XD kursus – Aarhus

Startdato:
Udbyder:
Sted:
8000 Aarhus C
Dage:
2 dage
Pris:
6.995 kr. + moms | PU-støtte: 2.700 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 77 evalueringer)
Efterår 2022

Skal du have en solid forståelse for digital konceptudvikling og gode brugeroplevelser?

Så deltag på dette 2-dages Adobe XD kursus, hvor du lærer at designe og producere interaktive prototyper, brugergrænseflader og designs til hjemmesider, apps og en række online tjenester.

Med Adobe XD kan du designe interaktive prototyper og brugergrænseflader, såsom delelementer af et website, apps eller en online tjeneste. Programmet kræver ingen kodning, men er opbygget omkring simple drag-and-drop funktioner, der gør det nemt for dig at visualisere og teste dine designideer.

På kurset lærer du at kommunikere mere visuelt og at gøre en historie interessant ved hurtigt at fremstille en prototype. Målet med kurset er, at du kan visualisere og optimere brugeroplevelsen på digitale produkter og i praksis oprette dine egne prototyper med Adobe XD.

På kurset bliver du undervist af en certificeret Adobe XD instruktør med lang erfaring i programmet. Det sikrer, at du får det fulde udbytte af dit kursus.

Hovedpunkter på kurset:

  • Gennemgang af Adobe XD-brugerfladen, herunder værktøjer i både design- og prototype-mode
  • Oprette, fremstille og previewe dine interaktive prototyper
  • Viden om de grundlæggende principper for UX/UI design
  • Effektive arbejdsgange og plugins, der giver dine designs et ekstra professionelt pift
  • Overblik over ligheder mellem Adobe XD og de andre Adobe-programmer som Illustrator, InDesign og Photoshop

 

 

Undervisere

Guðmundur Rúnar Kristjánsson

Guðmundur har over 20 års designerfaring. Han har arbejdet på store projekter og har erfaring med film, reklamer, fotografi, digital design, app udvikling og hvordan det hele bindes sammen til en helhed. Guðmundur underviser også bl.a. på en række Adobe Premiere Pro kurser og Adobe After Effects kurser hos Softworld og Jensens Kurser.