Adobe Premiere Pro: Grundlæggende

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2800 Kgs. Lyngby
Dage:
5 dage
Pris:
11.200 kr. + moms | PU-støtte: 4.500 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 179 evalueringer)
Forår 2021

Vil du lære at klippe i Adobes professionelle klippesoftware?

Så tilmeld dig vores kursus ‘Adobe Premiere Pro: Grundlæggende med den erfarne klipper og instruktør Christoffer Schuricht. Han gennemgår softwaren, der befinder sig i high end-markedet ved siden af bl.a. AVID og Final Cut Pro X.

På kurset gennemgår Christoffer Premiere Pro’s brugerflade og gennem øvelser lærer du de vigtigste værktøjer og funktioner at kende. Fra import af rå-materiale, tilrettelæggelse, lydarbejde, effekter, simpel colorgrading til at kunne eksportere din færdige film med de rette settings.

Adobe Premiere er et både solidt, fleksibelt og meget omfattende program og man lærer i løbet af kurset de mange muligheder for at arbejde i det workflow man foretrækker.

Christoffer Schuricht er uddannet fra reklamebureauet Advance og har primært produceret reklamer og korte formater til bl.a. Bacon, Toolbox og Newland

Skal du arbejde med videoredigering, så er dette inspirerende kursus uundværligt for dig. Du bliver ført gennem både de tekniske og teoretiske dele af redigeringsprocessen i et af de mest populære videoredigeringsprogrammer især på PC. Redigeringsforberedelse, registrering og sortering af råmateriale, klippemanus, overblik, fokus – kort sagt, vi hjælper dig med at komme rigtigt fra start, så du sparer tid under produktionen. Efter kurset er du klædt på til at kunne redigere produkt- eller informationsvideoer med videoredigeringens essentielle midler og principper.

Program

  • Oprettelse af Project Settings
  • Programstruktur og brugergrænseflade
  • Importmetoder og tilrettelæggelse af workflow
  • Værktøjer og metoder
  • Intro til lydarbejde i Premiere Pro
  • Simple effekter og skilte
  • Intro til simpel colorgrading
  • Eksport settings

Praktisk

Pris er inklusiv frokost i Det Danske Filmstudies kantine. Der er gratis kaffe og te i skolens køkken.

Mødetid: Mandag til fredag kl. 9:30 – 15:30.
Skolen er åben fra kl. 9:00 – 16:00

Ret til ændringer af programmet forbeholdes.

Undervisere

Christoffer Schuricht

Klipper & kolorist

Christoffer Schuricht er selvstændig klipper og kolorist med speciale i Adobe Premiere Pro. Han er uddannet fra reklamebureauet Advance og har primært produceret reklamer og korte formater til bl.a. Bacon, Toolbox og Newland. Derudover har Christoffer også arbejdet som instruktør og fotograf.

 

Mere om dette kursus