Adobe Photoshop udvidet

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2100 København Ø
Dage:
2 dage
Pris:
6.800 kr. | PU-støtte: 1.560 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 88 evalueringer)
Forår 2016

Max. 4 deltagere

Adobe Photoshop udvidet

Indhold: Dette udvidede kursus i Photoshop henvender sig til alle, der vil arbejde professionelt med med farvejusteringer og fritlægninger af motiver i et præcist workflow, der sikrer et professionelt resultat og effektive arbejdsgange.

Kurset er udviklet i samarbejde med forlag og magasiner, der dagligt arbejder med mange krævende billeder. Du lærer på kurset om justering af billeder, og hvordan du kan forbedre billeder – herunder at fritlægge dele af et motiv, der så kan præsenteres på en hvid baggrund (altså uden en forstyrrende baggrund) og evt. lade dele af billedet gå udenfor en ramme og væk fra de firkantede kasser, der ellers vil dominere layoutet. Du lærer også om automatisering af forskellige processer.

  • De vigtigste fritlægningsværktøjer og funktioner i Photoshop, fritlægninger af fx hår med bl.a. Refine Edge
  • Rette i farvenuancer for at arbejde med optimale masker, kanaler og justeringslag
  • Avancerede metoder til at vælge ved hjælp af vektor- og lagmasker
  • Automatisering; actions til at gentage de kedelige ting i Photoshop, eller opret en batch, der kan køre din action på en hel mappe af billeder
  • Arkivering af fritlægninger. Hvordan skal billedet afleveres til den videre produktion i InDesign?

Form og formål: Kurset er intensivt med oplæg og hands-on med mange praktiske øvelser. Med max. 4 deltagere pr. hold er der tid til at følge op på dine øvelser og inddrage relevante opgaver fra din arbejdsplads. Det er formålet, at du lærer at arbejde med fritlægninger i et præcist workflow, der sikrer et professionelt resultat og mere effektive arbejdsgange.

Udbytte: Efter kurset kan du arbejde mere effektivt med fritlægninger af motiver, Clipping Masks, Smart Objects m.m. Deltagelse på kurset forudsætter grundlæggende kendskab til Photoshop. Der vil være mulighed for at inddrage egne opgaver og problemstillinger.