Adobe Photoshop kursus – 2 dage

Startdato:
Udbyder:
Sted:
8230 Åbyhøj
Dage:
2 dage
Pris:
6.995 kr. + moms | PU-støtte: 2.700 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 18 evalueringer)
Forår 2022

Vil du gerne kunne håndtere professionel billedredigering og skabe skarpt billedmateriale i højeste kvalitet, der skaber blikfang og overbeviser – både til web og tryk? I så fald er et Adobe Photoshop kursus lige, hvad du har brug for.

På dette kursus får du en grundig indføring i Adobe Photoshop, så du bliver bekendt med de mange funktioner og brugsmuligheder, programmet gemmer på. Undervisningen vekselvirker mellem teori og praksis, så du både tilegner dig den fornødne viden og får mulighed for at omsætte det i praksis igennem øvelser m.v.

Du bliver udstyret med en bred værktøjskasse samt en masse tips og tricks til, hvordan du nemt kan redigere billeder og højne kvaliteten vha. smarte funktioner, redskaber og genveje.

Med andre ord: Du får “hands on”-erfaring med Adobe Photoshop, så du efter kurset bogstaveligt talt kan skabe billedskønne resultater og synlig værdi for din virksomhed.

 

Det får du på Photoshop-kurset

 • Grundlæggende rundtur i Adobe Photoshop og programmets muligheder
 • Hjælp til at komme godt fra start – herunder opsætning af dokumenter og standardindstillinger
 • Kendskab til forskellige filformater, -størrelser og korrekt farvestyring af billeder
 • Hvordan du arbejder effektivt med både lag og masker – og dermed skaber overblik
 • Brug af forskellige fritlægningsværktøjer tilpasset de enkelte opgaver
 • Anvendelse af billedretouchering til at give dine billeder den sidste finish og gøre slutresultatet ultraskarpt
 • Hvordan du integrerer tekst og tekstuelle effekter på dine billeder
 • Introduktion til struktureret og effektivt arbejde med billedredigering, retouchering og redigering af grafisk materiale

 

Vigtig viden inden kurset

 • Vi kører med små hold på maks. 5 deltagere pr. kursus for at sikre dig maksimalt udbytte
 • Du kommer hverken sulte eller tørste på kurset! Undervejs tilbyder vi fuld forplejning – herunder morgenbrød, lækker frokostbuffet, te/kaffe, kolde drikkevarer samt snacks og eftermiddagssødt.
 • Prisen inkluderer gennemarbejdet og opdateret kursusmateriale, som du får udleveret på kurset – herunder en trykt guide til Photoshop.
 • Der vil blive stillet computere til rådighed med licens til Photoshop, men du er selvfølgelig også velkommen til at medbringe din egen computer efter ønske.
 • Din underviser kontakter dig inden kurset, så vi for så vidt muligt kan skræddersy undervisningen efter netop dine behov og evt. særlige ønsker.
 • Vi tilbyder selvfølgelig 100 % tilfredshedsgaranti.

 

Kan jeg medbringe eget materiale?

Ja da! Vi ønsker at gøre kurset så relevant og brugbart for dig, og derfor må du gerne inddrage eget grafisk materiale, som undervisningen og de praktiske øvelser kan tage afsæt i. På den måde får du mulighed for at adressere dine specifikke problemstillinger undervejs, så du får fuldt udbytte af kurset.

 

Skal vi styrke dine kompetencer i Photoshop?

Vil du gerne optimere dine evner inden for billedredigering, så du kan give din virksomhed et appellerende og skarpt look udadtil – uanset hvorvidt der er tale om web eller tryk? På dette Adobe Photoshop kursus klæder vi dig optimalt på til at arbejde professionelt med programmet i din hverdag.

Tilmeld dig allerede i dag lige her på siden.

Undervisere

Martin Glad

Martin er uddannet grafiker og har over 20 års erfaring i den grafiske branche, hvor han bl.a. har samarbejdet med fotografer og bureauer.

Han arbejder som selvstændig grafiker og som underviser ved Kursusfabrikken.

Eva Krebs

Eva har arbejdet med grafisk design og visuel kommunikation.

Hun arbejder indenfor stort set alle genrer; visuel identitet, web-design, undervisningsmateriale, undervisning, spiludvikling, texturedesign, illustration og magasindesign.

Lars Hovmark

Lars Hovmark har 30 års erfaring fra den grafiske branche. Han underviser i dag i Adobe-pakken ved Kursusfabrikken.

Lars har de seneste år udarbejdet grafiske produkter og designs i samarbejde med en lang række virksomheder.

Kim Michael

Kim brænder for at lave film.

Har stor erfaring med at produktion af kommercielle film og kampagner på tværs af kanaler. Underviser målrettet efter den enkeltes ønsker inden for filmredigering i Premiere Pro og After Effects.