Adobe Photoshop grundkursus

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2300 København S
ME plus:
ME
Dage:
2 dage
Pris:
6.000 kr. | PU-støtte: 1.560 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 88 evalueringer)

Lær på dette kursus at arbejde i Adobe Photoshop CC, der er branchens standardprogram til redigering og manipulation af billeder. Er et billede blevet for kedeligt, kan kontrasten øges – er farverne forkerte, kan de justeres – er der uønskede objekter på billedet, kan de fjernes osv.

På grundkurset arbejder vi med den nyeste version af Photoshop CC, og du lærer de almindeligste billedredigeringsopgaver. Du lærer at arbejde professionelt med de mange nye automatiske funktioner, der i mange tilfælde (men ikke i alle) gør at du arbejder effektivt og hurtigt, når du skal retouchere og sammenkopiere dele fra forskellige billeder til for eksempel et banner.

Form og formål: Kurset er kort, intensivt og med max. 5 deltagere pr. hold – giver max. indlæring. På dette grundlæggende kursus i Adobe Photoshop CC lærer du at arbejde med de mest grundlæggende funktioner i Photoshop CC som at beskære, farvejustere, retouchere og sammenkopiere billeder til tryk og web. Efter kurset vil du være selvkørende og have en grundlæggende viden om billedhandling, så du kan tilbyde dine kunder at lave billedbehandling.

Henvender sig til: Journalister, fotografer, grafiske designere, bladtegnere, web-journalister, web-designere, webudviklere, kommunikationsmedarbejdere og andre formidlere. Grundkurset henvender sig til nye brugere af Adobe Photoshop CC  – en grafisk baggrund er ikke nødvendig.