Adobe Photoshop grund

Startdato:
Udbyder:
Sted:
8230 Åbyhøj
ME plus:
ME
Dage:
2 dage
Pris:
6.000 kr. | PU-støtte: 1.560 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 88 evalueringer)
Efterår 2015

Min. 2 – max. 5 deltagere

Indhold på Adobe Photoshop grund

På Adobe Photoshop grund lærer du om branchens standardprogram til redigering og retouch af billeder. Er et billede blevet for kedeligt, kan kontrasten øges – er farverne forkerte, kan de justeres – er der uønskede objekter på billedet, kan de fjernes osv. På grundkurset lærer du de almindelige billederedigeringsopgaver, og at arbejde kritisk med de automatiske funktioner, der gør at du arbejder effektivt og hurtigt, når du skal retouchere og sammenkopiere dele fra forskellige billeder til f.eks. et banner. De vigtigste emner på kurset er:

  • Programmets brugergrænseflade og de grundlæggende værktøjer – arbejde med baggrunds-, justerings- og tekstlag
  • Bitmap kontra vektorgrafik, krav til opløsning (dpi) i forhold til reproduktionsmetode
  • Grundlæggende billederedigering;  præcise beskæringer, udklippe billeder og retouch arbejde, hvor kursisterne lærer hurtigt at fjerne fx. ridser på billedet
  • Justering af evt. rystede billeder, skarphed, kontraster, lys og farver
  • Markeringsværktøjer og sammenkopiering af billeder
  • Formater til tryk og web

Form og formål: Kurset er intensivt med oplæg og hands-on med mange praktiske øvelser. Med max. 5 deltagere pr. hold er der tid til at følge op på dine øvelser og inddrage relevante opgaver fra din arbejdsplads. Du lærer at klargøre billeder til tryk og web med Adobe Photoshop.

Udbytte: Efter at have deltaget i Photoshop grundkursus vil du have kendskab og erfaringer med de grundlæggende funktioner i Photoshop, så du kan beskære og redigere billeder. Grundkurset henvender sig til nye brugere af Adobe Photoshop – en grafisk baggrund er ikke nødvendig.