Adobe Photoshop CC udvidet kursus – Odense

Startdato:
Udbyder:
Sted:
5000 Odense C
Dage:
2 dage
Pris:
6.995 kr. + moms | PU-støtte: 1.800 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 61 evalueringer)
Forår 2019

Max. 4-6 deltagere

Vil du lære at lave gode retoucheringer og fritlægninger?

Indhold: På udvidet Adobe Photoshop CC kursus lærer du retouch og at fritlægge (= fremhæve) dele af et billede. Lær at bruge teknikkerne i praksis og få et professionelt resultatat. Vi diskuterer med udgangspunkt i en konkret case, hvad der er tilladt i et fotojournalistisk produkt. Se mulighederne og brug din energi på det sjove. Du er velkommen til at medbringe dine egne billeder, som vi kan tage udgangspunkt i. Deltagelse forudsætter kendskab til Photoshop.

På kurset beskæftiger vi os med følgende emner:

  • RAW konverteren – lær at bruge den til at redde over- og underbelyste billeder. Fjern farvestik fra miksede lyskilder og meget mere
  • de grundlæggende klassiske markerings- og retoucheringsværktøjer
  • retouchere skønhedsfejl med Spot Healing Brush Tool og Red Eye Tool
  • automatiske funktioner med Content Aware-Fill, Content Aware-Move, Content Aware-Crop Tool
  • fritlægnings- værktøjer og funktioner i Photoshop. Test på forskellige billeder

På kurset diskuterer vi med udgangspunkt i en konkret case, hvad der er tilladt i et fotojournalistisk produkt og om de lovløse tilstande i reklame- og magasinfotografi.

Du kan arbejde med dine egne billeder eller med et udvalg af underviserens.

Ring til Gitte på 2714 4300 for flere datoer.

Undervisere

Birgitta Kaas

Birgitta er uddannet multimedie grafiker og har været i faget siden 1998. Hun har beskæftiget sig med alt lige fra CD-rom produktioner til bl.a. TV2 og DR1 over tryk/print, webløsninger samt online grafik og online marketing.

Hun er lidt af en blæksprutte i den digitale verden og fungerer i dag som grafiker, salg,- og marketingkoordinator. Hun har opbygget en bred vifte af viden, spændende fif og en skøn værktøjskasse indenfor sit felt.

Birgitta har været selvstændig i mange år, hvor hun har fungeret som freelancer på reklamebureauer og i eget webbureau. Her har hun hjulpet en masse firmaer og kursister hos Jensens med grafik, layout, webløsninger og set-ups til sociale medier.