Adobe InDesign grundkursus

Startdato:
Udbyder:
Sted:
8230 Åbyhøj
ME plus:
ME
Dage:
2 dage
Pris:
6.000 kr. | PU-støtte: 1.560 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 88 evalueringer)

Lær at bruge Adobe InDesign CC, der er det mest udbredte layout- og opsætningsprogram til samling af tekster, illustrationer, billeder og andre grafiske virkemidler. Programmet bruges verden over til fremstilling af tryksager som for  eksempel annoncer, foldere, magasiner, aviser, bøger, kataloger, interaktive e-bøger og publikationer til iPad og andre mobile enheder.

Form og formål: Kurset er kort, intensivt og med max. 5 deltagere pr. hold – giver max. indlæring. På dette grundlæggende kursus i Adobe InDesign CC  lærer du at arbejde professionelt med de mest almindelige opgaver i InDesign som at opsætte dokumenter, indsætte tekster, billeder og grafik, lave typografi, arbejde med farver og klargøre til tryk. På kurset lærer du at lave annoncer, foldere og brochurer klar til aflevering på trykkeri og til PDF. Efter kurset vil du være selvkørende og have en grundlæggende viden om grafisk produktion og InDesign, så du kan tilbyde dine kunder at lave grafisk arbejde eller lave dit eget grafiske materiale til brug i din markedsføring.

Henvender sig til: Journalister, fotografer, grafiske designere, bladtegnere, redaktionssekretærer, kommunikationsmedarbejdere og andre formidlere. Kurset henvender sig til nye brugere af Adobe InDesign – og grafisk baggrund er ikke nødvendig. Det er en fordel af have kendskab til tekstbehandling.