Adobe InDesign – grund – Kbh.

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2100 København Ø
Dage:
2 dage
Pris:
6.995 kr. + moms | PU-støtte: 1.800 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 80 evalueringer)
Efterår 2019

Max. 4-6 deltagere

Indhold: På dette grundkursus vil du blive fortrolig med de grundlæggende funktioner, værktøjer og de kreative muligheder i InDesign. Grundkurset er for begyndere og er noget for dig, hvis du selv skal til at arbejde med grafisk design, layout og grafisk produktion.

På kurset arbejder vi med følgende emner:

  • overblik over det kreative- og grafiske workflow
  • brugergrænsefladen, værktøjerne og principperne i InDesign
  • dokumentopbygning og de grundlæggende grafiske regler
  • tekster og import af tekster fra Word
  • farver, grafik og billeder i InDesign
  • øvelser med opsætning af bl.a visitkort, en mindre brochure og et website-banner. Vi kan evt. tage udgangspunkt i et produkt fra din virksomhed, som du selv medbringer.

 

Målgruppe:
På grundkurset starter vi helt fra bunden, så alle kan være med – en grafisk baggrund er ikke nødvendig. Kurset henvender sig til designere, journalister, fotografer, So-Me ansvarlige, trykkere, kommunikations- og marketingmedarbejdere.

Form:
Undervisningsformen er klasseundervisning med øvelser i at fremstille forskellige grafiske opgaver. Under og efter kurset har du adgang til vores undervisningsmaterialer på dansk med øvelsesfiler, så du selv kan arbejde med og repetere indholdet efter kurset.

Undervisere

Mikkel Juul Jensen

Jeg har siden 1997 arbejde som illustrator.

Jeg har lavet illustrationer til magasiner, bøger, undervisning og markedsføring. Animationer til undervisning, digitale magasiner og markedsføring. Foto og video. Video redigering. Koncept design af produkter og spil. Messe- og standdesign og visualisering. Foredrag og kurser. Katalog- og brochureopsætning og tryk. Web design og grafisk design.

Benytter til dagligt programmerne Adobe InDesign, Illustrator og Photoshop.