Adobe InDesign – grund – Aarhus

Startdato:
Udbyder:
Sted:
8230 Åbyhøj
Dage:
2 dage
Pris:
6.995 kr. + moms | PU-støtte: 1.800 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 80 evalueringer)
Efterår 2019

Max. 4-6 deltagere

Indhold: På dette grundkursus vil du blive fortrolig med de grundlæggende funktioner, værktøjer og de kreative muligheder i InDesign. Grundkurset er for begyndere og er noget for dig, hvis du selv skal til at arbejde med grafisk design, layout og grafisk produktion.

På kurset arbejder vi med følgende emner:

  • overblik over det kreative- og grafiske workflow
  • brugergrænsefladen, værktøjerne og principperne i InDesign
  • dokumentopbygning og de grundlæggende grafiske regler
  • tekster og import af tekster fra Word
  • farver, grafik og billeder i InDesign
  • øvelser med opsætning af bl.a visitkort, en mindre brochure og et website-banner. Vi kan evt. tage udgangspunkt i et produkt fra din virksomhed, som du selv medbringer.

 

Målgruppe:
På grundkurset starter vi helt fra bunden, så alle kan være med – en grafisk baggrund er ikke nødvendig. Kurset henvender sig til designere, journalister, fotografer, So-Me ansvarlige, trykkere, kommunikations- og marketingmedarbejdere.

Form:
Undervisningsformen er klasseundervisning med øvelser i at fremstille forskellige grafiske opgaver. Under og efter kurset har du adgang til vores undervisningsmaterialer på dansk med øvelsesfiler, så du selv kan arbejde med og repetere indholdet efter kurset.

Undervisere

Jeppe Klausen

Jeppe har været i faget siden starten af 90´erne. Efter en god og professionel grunduddannelse, har han arbejdet med grafisk design – både til web og til tryk, samt små og store webløsninger blandt andet i CMS systemet wordpress, der tilsammen giver en tydelig identitet og sammenhæng i både tryksag og website.

Jeppe har en særlig forkærlighed for tryksager, og er vild med personligheden og eksklusiviteten når der tekstforfattes, designes og layoutes, og tryksagen får det papir og efterbehandling den fortjener.