Adobe Illustrator kursus – 2 dage

Startdato:
Udbyder:
Sted:
8230 Åbyhøj
Dage:
2 dage
Pris:
6.995 kr. + moms | PU-støtte: 2.700 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 14 evalueringer)
Forår 2022

Vil du gerne dygtiggøre dig i Adobe Illustrator og opbygge kompetencer til at kunne skabe flotte illustrationer og professionel grafik – både til web og tryk? Alt dette og mere til opnår du på dette praksisnære kursus i Illustrator.

Vi sætter dig grundigt ind i programmets muligheder og vigtigste funktioner. Du kan forvente at få den teoretiske og praktiske værktøjskasse fyldt godt og grundigt op, og du får rig mulighed for at få direkte “hands on”-erfaring med programmet igennem forskellige relevante øvelser. Du kommer til at prøve kræfter med alt lige fra diverse tegneværktøjer, lag og farvelægning til vektorgrafik, eksportering og meget mere.

Kort sagt: Vi klæder dig på med den fornødne viden og de rette værktøjer, så du efter kurset kan arbejde selvstændigt i Illustrator – og skabe professionelle resultater. 

 

Det får du på dit Illustrator kursus

 • Rundtur i Adobe Illustrator, så du opbygger et bredt kendskab til programmet
 • Overblik over programmets grundlæggende og vigtigste funktioner, genveje og værktøjer
 • Forståelse for vektorgrafik og skalering af grafiske elementer
 • Introduktion til centrale tegneværktøjer – herunder penværktøj, blyant og pensel
 • Praktisk erfaring med at arbejde i forskellige lag samt forståelse for lagenes funktion
 • Brug af farvelægning og justering af farveforløb (RGB, CMYK og Pantone)
 • Udarbejdelse af vektorbaserede illustrationer og grafik – f.eks. logoer og ikoner

 

Vigtig viden inden kurset

 • Vi kører med små hold på maks. 5 deltagere pr. kursus for at sikre dig maksimalt udbytte
 • Du kommer hverken sulte eller tørste på kurset! Undervejs tilbyder vi fuld forplejning – herunder morgenbrød, lækker frokostbuffet, te/kaffe, kolde drikkevarer samt snacks og eftermiddagssødt.
 • Prisen inkluderer gennemarbejdet og opdateret kursusmateriale, som du får udleveret på kurset – herunder en trykt guide til Illustrator.
 • Der vil blive stillet computere til rådighed med licens til Illustrator, men du er selvfølgelig også velkommen til at medbringe din egen computer efter ønske.
 • Din underviser kontakter dig inden kurset, så vi for så vidt muligt kan skræddersy undervisningen efter netop dine behov og evt. særlige ønsker.
 • Vi tilbyder selvfølgelig 100 % tilfredshedsgaranti.

 

Kan jeg medbringe eget materiale?

Ja da! Vi ønsker at gøre kurset så relevant og brugbart for dig, og derfor må du gerne inddrage eget grafisk materiale, spm undervisningen og de praktiske øvelser kan tage afsæt i. På den måde får du mulighed for at adressere dine specifikke problemstillinger undervejs, så du får fuldt udbytte af kurset.

 

Skal vi gøre dig til ekspert i Illustrator?

Slut med uprofessionelle illustrationer og uæstetiske, kedelige grafikker, der emmer af dårlig kvalitet eller hurtigt venstrehåndsarbejde. Med dette kursus bliver du en haj til Adobe Illustrator, så du på egen hånd kan udarbejde ultraskarpe infografikker, illustrationer, ikoner m.m., som kan understøtte din virksomheds visuelle identitet og formidling.

 

Lyder det som noget for dig?

Skynd dig at tilmelde dig her på siden.

Undervisere

Martin Glad

Martin er uddannet grafiker og har over 20 års erfaring i den grafiske branche, hvor han bl.a. har samarbejdet med fotografer og bureauer.

Han arbejder som selvstændig grafiker og som underviser ved Kursusfabrikken.

Eva Krebs

Eva har arbejdet med grafisk design og visuel kommunikation.

Hun arbejder indenfor stort set alle genrer; visuel identitet, web-design, undervisningsmateriale, undervisning, spiludvikling, texturedesign, illustration og magasindesign.

Lars Hovmark

Lars Hovmark har 30 års erfaring fra den grafiske branche. Han underviser i dag i Adobe-pakken ved Kursusfabrikken.

Lars har de seneste år udarbejdet grafiske produkter og designs i samarbejde med en lang række virksomheder.

Kim Michael

Kim brænder for at lave film.

Har stor erfaring med at produktion af kommercielle film og kampagner på tværs af kanaler. Underviser målrettet efter den enkeltes ønsker inden for filmredigering i Premiere Pro og After Effects.