Adobe Experience Design: Legende let interaktivitet til webdesign

Startdato:
Udbyder:
Sted:
1927 Frederiksberg C
Dage:
1 dage
Pris:
3.000 kr. + moms | PU-støtte: 780 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 10 evalueringer)
Forår 2017

Adobe Expierence Design er Adobes helt nye  program til visualisering af designflow i idefasen. Programmet kan give dine digitale prototyper og skitser dynamik og liv ved at sætte interaktivitet på dine Photoshop- og Illustrator-grafikker. Adobe Experience Design er stadig under udvikling, men tilgængeligt i hele udviklingsfasen. Derfor er det allerede nu muligt at tilbyde dette kursus.

På kurset skal vi bruge Adobe Experience til at visualisere webdesigns i idefasen og binde dem sammen til en velfungerende prototype. Vi går i dybden med alle funktioner og ser eksempler på deres anvendelse.

Niveau

Der er ingen krav til kendskab til programmer i forvejen. Men ring gerne til underviseren for at høre nærmere.

Online

Vil du følge kurset online, kan det også lade sig gøre. Jeg arrangerer online kursus, når der er behov for det. Kontakt mig på 40 30 09 30 for at høre mere.

 

Undervisere

Bo Sørensen

Bo Sørensen er en garvet underviser og en garvet grafisk designer. Han driver firmaet Pixel og Papir, der forener digital og analog kommunikation. Så kærligheden er der både til papiret og til skærmen.

Foruden at lave effektiv kommunikation til både papir og skærm underviser Bo Sørensen. Det er en så vigtig del af en kommunikation – at kunne formidle viden.

Bo Sørensen underviser mange forskellige steder: Grafikere på DMJX, kommunikationsfolk på længere kurser hos IT-Kompetence, mediegrafikere elever på Next.

Den grafiske virksomhed er ligeså omfattende: Bryggeriforeningen, Dansk Golf Union, Erhvervsstyrelsen, Danske Lægestuderendes Forlag, som får alt fra tryksager, webløsninger, apps og ebøger.

Virksomheden bliver drevet af nysgerrighed for alt det nye, men også en kærlighed til papiret som stadig kan forføre en – både med duft af trykfarve og en følelsen af et fysisk produkt som skærmen ikke helt kan erstatte.

I dag flyver Bo Sørensen desuden drone og arbejder med at automatisere flyvninger.