Adobe Animate Udvidet kursus – Aarhus

Startdato:
Udbyder:
Sted:
8000 Aarhus C
Dage:
2 dage
Pris:
6.995 kr. + moms | PU-støtte: 2.700 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 77 evalueringer)
Efterår 2022

Er du allerede igang med at producere online bannere, men mangler du ekstra værktøjer til at få dine animationer til at skille sig ud fra mængden? Så er dette Adobe Animate Udvidet kursus noget for dig.

Velfungerende web-bannere og animationer er et vigtigt blikfang, når der skal kommunikeres budskaber på digitale medier.

På Animate kurset lærer du at benytte programmets avancerede funktioner. Vi ser på, hvordan du opbygger dine egne dynamiske skabeloner og bruger HTML5-kode til at skabe unikke animationer, der ligger uden for Animates standardmuligheder for banner-design.

Vi har fokus på, hvordan du nemt kontrollerer bannernes filstørrelse uden at gå på kompromis med det visuelle udtryk. Undervejs ser vi også på optimering af dit workflow i form af skabeloner, effektiv import af video/grafik samt hurtig implementering af dine animationer på forskellige platforme og ad-servere.

Hovedpunkter på kurset:

  • Gennemgang af skabelondesign i Animate
  • Avancerede designfunktioner såsom masker, Motion Tween og opacity
  • HTML5-kode tricks
  • Optimering af filstørrelse

Undervisere

Signe Jørgensen

Signe Jørgensen er Adobe Animate ekspert og oprindeligt uddannet Webintegrator og grafiker. Hendes kompetencer inden for både grafisk design og kodeprogrammering gør, at hun har stor viden om produktion og implementering af webbannere. Som selvstændig har hun lavet interaktiv grafik for en bred kundegruppe, blandt andet Ekstra Bladet, SAS og HBO.