Adobe Animate kursus – Aarhus

Startdato:
Udbyder:
Sted:
8000 Aarhus C
Dage:
2 dage
Pris:
6.995 kr. + moms | PU-støtte: 2.700 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 77 evalueringer)
Efterår 2022

På dette Adobe Adobe Animate kursus lærer du at gøre dine grafikker og web-bannere mere levende og interaktive.

Web-bannere og annoncer bliver i større grad produceret i Adobe Animate – hvor mulighederne for at tilføje interaktivitet er nærmest ubegrænset.

På et 2-dages Animate kursus i København og Aarhus lærer du at bruge programmets vigtigste værktøjer, så du nemt kan designe interaktiv grafik og web-bannere i HTML5-format, uden at kunne skrive kode. Disse web-bannere kan supplere det journalistiske indhold på digitale platforme og bruges i annoncering på sociale medier.

Hovedpunkter på kurset:

  • Gennemgang af Animate CC’s brugergrænseflade og funktioner
  • Værktøjer til design af animerede web-bannere i HTML5-format
  • GIF-animationer
  • Produktion af små animationer
  • Formater og publicering til nettet

På kurset bliver du undervist af en certificeret Adobe Animate ekspert med mange års erfaring i programmet. Instruktøren guider dig grundigt og hands-on igennem brugerfladen, så du kan komme hurtigt og godt fra start.

Undervisere

Sten Olsen

Sten er Adobe Certified Instructor og specialist i Adobe InDesign, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop og Adobe Acrobat. Han har skrevet en række bøger og artikler om grafisk design samt undervist virksomheder i over 18 år. Sten har mange års praktisk erfaring som instruktør i Århus hos bl.a. Softworld og Jensens Kurser, hvor han er underviser på en række InDesign kurser og Premiere Pro kurser.