Adobe After Effects: Videregående

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2800 Kongens Lyngby
Dage:
5 dage
Pris:
12.000 kr. + moms | PU-støtte: 4.500 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 147 evalueringer)
Forår 2019
Arbejder du i After Effects, og vil du tage dit animerede univers til nye højder?

Så tag på det kreative og udvidede kursus ‘Adobe After Effects: Videregående’ med den erfarne motion designer Jesper Frydenlund, som har arbejdet professionelt med Adobe After Effects i mere end 20 år med design og animation til tv, web, koncerter og meget mere.

På dette avancerede kursus guider Jesper dig igennem en både teknisk og kreativ tilgang til design i bevægelse. Sammen udforsker I det animerede univers, og du får udvidet dit kreative spillerum og styrket dine After Effects-kompetencer. 

Program for Adobe After Effects: Videregående
  • Avanceret keyframing
  • Tekstanimation
  • Compositing
  • Tracking
  • Expressions og scripts
  • Organisering af et motion design-projekt
  • Renderingsprincipper og workflow
  • Samarbejde i et professionelt miljø
Output

Dit kreative spillerum er udvidet, og du går fra kurset med fornyet inspiration og stærkere kompetencer.

Forudsætninger for deltagelse i Adobe After Effects: Videregående

For at deltage i kurset skal du have et grundlæggende kendskab til Adobe After Effects, som svarer til vores kursus ‘After Effects: Grundlæggende’.

Målgruppe

Klippere, motion designere, grafikere, illustratorer og andre kreative, som vil tage deres animerede design til nye professionelle højder.

Praktisk

Kursushonoraret er inkl. frokost i Det Danske Filmstudies kantine.
Mødetid: Man-tors: kl. 9.30 – 15.30. Fre: kl. 9.30 – 15.00.
Skolen er åben fra kl. 9.00 – 16.00.

Kurset udbydes desuden d. 11-14/6 (4 dage pga. pinse). Læs mere og tilmeld dig her

Afmelding

Afmelding skal ske en måned inden kursusstart, medmindre andet er anført under det enkelte kursus. Du foretager din afmelding ved at henvende dig skriftligt til skolen.

Du kan uden omkostning afmelde et kursus inden afmeldingsfristens udløb. Ved senere afmelding, dog senest 14 dage før kursusstart, opkræves et administrationsgebyr på 50% af kursusafgiften. Afmelder du dig senere end 14 dage før kursusstart, får du ikke din kursusafgift refunderet.

I sjældne tilfælde kan der opstå uforudsete hændelser (fx ulykke, alvorlig sygdom, personlig krise), som forhindrer dig i at gennemføre dit kursus. Det vil da være muligt at udsætte din deltagelse til en senere afholdelse, såfremt kurset oprettes og ikke er overtegnet.

Kursusændringer

Ret til ændringer af programmet forbeholdes.

I tilfælde af for lav tilslutning forbeholder Kort & Dokumentarfilmskolen/ IDfilm sig ret til at udskyde eller aflyse et kursus. Ligeså kan der forekomme udskiftning af underviser. I tilfælde af aflysning får du et tilgodebevis til et tilsvarende kursus. Opsættes kurset ikke igen, får du selvfølgelig refunderet dit betalte kursushonorar.

Undervisere

Jesper Sebastian Frydenlund

Motion Graphics Designer

Jesper Sebastian Frydenlund er uddannet i motion design og interaktive medier med speciale i Adobe After Effects. Igennem 19 år har han arbejdet med levende billeder og identitet til koncerter, dokumentarer og tv. Ved siden af sin undervisning i motion design og kreative processer har Jesper i de seneste 10 år, via sin virksomhed Sampler, formet og udviklet identiteter og kampagner til bl.a. TV 2 og DR.

 

 

Mere om dette kursus