Nyhedsgrafik med Adobe Illustrator – modul 1 (København)

Startdato:
Udbyder:
Dage:
2 dage
Pris:
6.800 kr. + moms | PU-støtte: 1.560 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 88 evalueringer)
Forår 2017

Max. 4 deltagere

Nyhedsgrafik med Adobe Illustrator – modul 1

Indhold: På kurset dette grundlæggende kursus lærer du at arbejde med de basale funktioner i Illustrator, så du kan fremstille spændende nyhedsgrafik og arbejde med infografik, der er en visuel måde at forenkle et kompliceret budskab på. Adobe Illustrator er branchens standardmiljø til at lave vektortegninger til design på tværs af medier.

De vigtigste emner på kurset er:

  • Eksempler på infografik fremstillet i Illustrator og hvad er vektorgrafik?
  • Figurer; arbejde med almindelige objekter i Illustrator (f.eks. tekstfelter, rektangler, firkanter, cirkler), lær at arbejde med fyld og streger. Hvordan sammensættes og opbygges illustrationer ud fra de almindelige objekter?
  • Programmets grundlæggende værktøjer – tegneværktøjer (f.eks. penneværktøjet, blyanten, pensler), tekstværktøj, selektions- farve- og transformeringsværktøjerne
  • Indlæring og øvelser med penneværktøjet, som er det vigtigste tegne- og markeringsværktøj, der også bruges i andre programmer
  • Lær at finde og selv tilrette færdige illustrationer eller infografik, som vil fange dine målgrupper

OBS: Hvis dato og sted ikke passer, så ring på 2714 4300.

 

Undervisere

Hasse Sørensen

Hasse har drevet en grafisk tegnestue og konsulentvirksomhed siden 1996, og har derfor helt styr på formgivning til tryk, internet, visuel identitet og interaktionsdesign. Han har desuden arbejdet med de digitale medier siden deres start, og har en utrolig stor viden om at udarbejde hjemmesider.

Som grafisk designer har Hasse løst opgaver for et hav af små, mellemstore og helt store kunder. Samtidig har han undervist i grafisk design fra Hanoi til Holbæk, og al den erfaring tager han med ind i undervisningen, samtidig med at han lytter intenst til sine kursisters behov. Det er sjældent at han helt holder sig strengent til undervisningsmaterialet, når han først får færden af, hvad kursisterne reelt sidder med af behov i det daglige.