3D-visualisering: De oversete værktøjer i Photoshop og Illustrator

Startdato:
Udbyder:
Sted:
1927 Frederiksberg C
Dage:
1 dage
Pris:
3.000 kr. + moms | PU-støtte: 780 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 10 evalueringer)
Forår 2017
Lad dine illustrationer folde sig ud i alle tre dimensioner ved hjælp af 3D værktøjerne i Illustrator og Photoshop.
3D-visualiseringer kan fx bruges til at vise emballage, og skabe objekter der kan 3D printes.
3D visualiseringer i Illustrator bruges først og fremmest til at visualisere  for eksempel emballage. Vis for eksempel hvordan en label på en flaske kommer til at se ud.
I Photoshop kan du lave objekter klar til 3D print. Og opbygge scener i 3D.

Niveau og undervisningsform

Dagens undervisning bliver en kombination af foredrag og hands-on.
Du skal kende til de grundlæggende funktioner i Photoshop og Illustrator, for at få maksimalt udbytte fra dette kursus. Ring evt til underviseren for at høre om du vil få udbytte af kurset.

Online

Vil du følge kurset online, kan det også lade sig gøre. Jeg arrangerer online kursus, når der er behov for det. Kontakt mig på 40 30 09 30 for at høre mere.

Undervisere

Bo Sørensen

Bo Sørensen er en garvet underviser og en garvet grafisk designer. Han driver firmaet Pixel og Papir, der forener digital og analog kommunikation. Så kærligheden er der både til papiret og til skærmen.

Foruden at lave effektiv kommunikation til både papir og skærm underviser Bo Sørensen. Det er en så vigtig del af en kommunikation – at kunne formidle viden.

Bo Sørensen underviser mange forskellige steder: Grafikere på DMJX, kommunikationsfolk på længere kurser hos IT-Kompetence, mediegrafikere elever på Next.

Den grafiske virksomhed er ligeså omfattende: Bryggeriforeningen, Dansk Golf Union, Erhvervsstyrelsen, Danske Lægestuderendes Forlag, som får alt fra tryksager, webløsninger, apps og ebøger.

Virksomheden bliver drevet af nysgerrighed for alt det nye, men også en kærlighed til papiret som stadig kan forføre en – både med duft af trykfarve og en følelsen af et fysisk produkt som skærmen ikke helt kan erstatte.

I dag flyver Bo Sørensen desuden drone og arbejder med at automatisere flyvninger.