Få tid til mere. På kun én dag bliver du en hurtigere og mere effektiv læser

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2750 Ballerup
Dage:
1 dage
Pris:
3.600 kr. + moms | PU-støtte: 900 kr.
Forår 2021

Flyv gennem research, artikler, rapporter og notater – og forstå det hele

Lær at læse dobbelt så hurtigt på én dag!

Nej, det er ikke et tomt løfte. Vi kan dokumentere, at mindst 98 % af vores kursister kan læse dobbelt så hurtigt efter bare en enkelt dags kursus i hurtiglæsning. Samtidig kan de endnu hurtigere uddrage essensen af en tekst. Og mange oplever en langt bedre koncentration og fokus med de ny læseteknikker.

Lyder det som noget for dig, så læs videre her:

Har du svært ved at nå at læse alle de artikler, rapporter og notater, du har brug for?

Er du træt af, at kilderne er bedre inde i emnet, end du er – og derfor kan svare udenom?

Og savner du de dage, hvor du havde bedre tid til at forberede dig, så du kunne stille nogle rigtig gode spørgsmål og skrive bedre artikler?

De gamle dage kommer sikkert ikke igen, og du skal heller ikke regne med, at læsemængden bliver mindre.

Men du kan til gengæld regne med, at du kan lære at læse dobbelt så hurtigt på det her hurtiglæsningskursus, med teknikker særligt målrettet medie- og kommunikationsbranchen.

Vælg den rigtige læseteknik til det rigtige formål

Når du læser en tekst i dag, kommer du måske helt automatisk til at læse på en måde, der ikke er hensigtsmæssig for dit læsetempo.

Det kan være at du

 • læser hele teksten ord for ord
 • hører din egen indre stemme, mens du læser
 • ofte vender tilbage i teksten og læser det samme flere gange

Derfor tager det længere tid for dig at læse en tekst, end det behøver. Du kan lære at læse mere effektivt og bruge din hjernes ressourcer på at huske essensen – i stedet for at fokusere på det enkelte ord – en gang for alle.

Når du har lært at læse hurtigere, bliver det fremover ikke noget problem, når du skal sætte dig ind i store mængder ny viden. Og du kan møde velforberedt op til interviews og pressemøder og stille de rigtig gode spørgsmål.

På kurset i hurtiglæsning lærer du, at

 • overskue store mængder tekst – hurtigt
 • uddrage essensen
 • huske indholdet bedre
 • bruge de forskellige læseteknikker:
  • hurtiglæsning
  • skimming
  • faglæsning
  • orienteringslæsning
  • dybdelæsning

Du lærer også at vælge den rigtige teknik, alt efter om du læser for at kunne stille de detaljerede spørgsmål, som kilden helst ikke vil ind på, eller om du primært har brug for et overblik over emnet.

I løbet af dagen veksler vi mellem oplæg og praktiske læseøvelser. Efter hver øvelse får du kontrolspørgsmål, så du kan se, at du sagtens kan uddrage essensen af en tekst, selv om du læser 2-3 gange så hurtigt, som du plejer.

Når kurset begynder og slutter, tester vi, hvor hurtigt du læser, og hvor godt du har forstået din tekst. Derfor ved du allerede efter én dag, hvor meget læsetid du fremover kan spare. Tid du enten kan bruge på at forberede dit interview eller tekst eller på at gøre dig umage med detaljerne i selve skriveprocessen.

Hvis du læser to timer dagligt, vil du med dine nye teknikker kunne frigøre hele 30 arbejdsdage om året fremover. Samtidig kan du huske din nye viden bedre, fordi du lærer at koncentrere dig om indholdet i stedet for ordene.

Med i kursuspakken får du

 • omfattende kursusmateriale
 • opfølgning efter kurset, så du kommer godt i gang
 • mulighed for at stille spørgsmål per mail umiddelbart efter kurset. Dermed kan vi hurtigt hjælpe dig videre, hvis du mod forventning skulle blive indhentet af de gamle læsevaner, når du kommer tilbage på dit eget kontor
 • gratis deltagelse i vores ½ dags opfølgningskurser, der typisk afholdes i juni og december. Her kan du få genopfrisket værktøjerne, uanset hvor længe det er siden, at du deltog på kurset

Kommende kurser

Sidste kursus i første halvår.

Se også muligheden for at tage kurset online ved din egen pc, med samme gode resultater.

Corona

Vi følger alle myndighedernes anbefalinger og gennemfører alle vores hold med et reduceret deltagerantal, og god plads til alle. Kontakt os på telefon 45423244, hvis du vil høre mere om hvordan vi sikrer dig et godt og sikkert kursus under Corona.


Tilfredse deltagere siger om dette kursus:

Mit læsetempo blev øget gevaldigt
Jeg var meget begejstret for kurset! Følte virkelig, jeg lærte noget og var meget glad for blandingen mellem øvelser og teori. Det var mange a-ha-oplevelser undervejs. Anja var meget klar i spyttet, og det gjorde, at man virkelig spidsede ører. Fra begyndelsen havde jeg absolut fornemmelsen af, at jeg kunne lære noget, hvis jeg ville investere tiden i det. Rigtig god respons og efterkritik på hver øvelse. Jeg synes, alle i mit fag burde tage kurset, fordi man virkelig bliver hurtigere til at læse – og fordi man bliver meget bevidst om sin læseteknik.
Pernille Wass, Politikens forlag

 

Følte mig som en mental Supermand…
Jeg gik meget opløftet fra kurset… følte mig som en mental Supermand… har allerede anbefalet kurset til adskillige på mit arbejde.
Tine Johansen, Formand, Dansk Journalistforbund


Jeg vil anbefale kurset til alle, der har et stort læsepensum på jobbet

Kurset gav mig et indblik i, hvad der sænker mit læsetempo, og hvad der kan øge tempoet til et højere niveau uden tab af forståelse. Anja havde overblik, struktur og naturlig autoritet.
Helle Stavnem, Politikens forlag

 


Læs hvad andre deltagerne siger om kurset

Test din læsehastighed og dit potentiale

Kursusbetingelser

Mere end 4? Få en pris på et kursus afholdt i din virksomhed

Undervisere

Anja Thybo

Underviseren på kurset hedder Anja Thybo, og hun har mere end 15 års erfaring med hurtiglæsning.

Anja er ekspert i effektive læse- og læringsstrategier, der bringer dig i mål – på jobbet, til mødet og på studiet. Hun underviser ledere, medarbejdere og unge studerende, og hendes kursister kommer typisk fra videnstunge brancher i det private erhvervsliv, fx medico, advokater, revisorer, journalister og politikere. Der er også en del ministerier og styrelser blandt kunderne.

Udover kurser, workshops og 1:1 undervisning i dansk erhvervsliv, har Anja i flere år været tilknyttet CBS og DTU, hvor hun underviser de Masterstuderende i hensigtsmæssige læsestrategier i forbindelse med deres studie.

Anja Thybo er en erfaren underviser, som med en smittende entusiasme flytter dine grænser for, hvad du troede var muligt.

Mere om dette kursus