Forår 2017

Adobe Premiere Pro Grundlæggende (juni 2017)

Alt om de vigtigste arbejdsgange i det mere og mere populære program: Opsætning, import, navigation i brugerfladen, Short Cuts, effekter, lydspor, arkivering og transkodning til en hvilken som helst platform. En fleksibel software, som interagerer fint med Adobe-familiens andre programmer. Læs mere »

Videokamera: Grundlæggende (april)

Kurset introducerer den professionelle måde at optage på. Hvordan du bruger objektivets fokus-, blænde- og zoom-ringe, sætter hvidbalance, indstiller lyd og sætter menuen. Vi træner måder at optage på, og vi opdager, at kameraet ikke blot er registerende, men kan støtte dit budskab. Læs mere »

Adobe After Effects Grundlæggende (maj)

Hvis du er ny i animation, introducerer dette kursus dig til et nyt univers af tv-grafiske udtryksmuligheder. Hovedvægten ligger på praktiske og simple animationsøvelser med keyframes, som sætter dig i stand til at skabe mange slags grafik til tv eller internet. Læs mere »

Virkemidler til webfilm (maj)

Hvis du selv vil producere webfilm, har du glæde af at forstå det helt særlige ved slagsen for at fange folks interesse og ramme plet. Den udfordring formidler dette intensive kursus både teoretisk og praktisk, når det gælder dit facebook-spot, din mikro-dok eller din virksomhedspræsentation. Læs mere »

Final Cut Pro X: Grundlæggende (maj 2017)

Det intuitive program designet til smart organisering af optagelser og hurtig afprøvning af de forskellige bud på klipning af en scene. Fem dage spækket med øvelser, systematisk og massevis af hand outs giver ro nok til fremover at kunne koncentrere sig om klipningens kreative indhold. Læs mere »

Adobe Premiere Pro Grundlæggende (maj 2017)

Alt om de vigtigste arbejdsgange i det mere og mere populære program: Opsætning, import, navigation i brugerfladen, Short Cuts, effekter, lydspor, arkivering og transkodning til en hvilken som helst platform. En fleksibel software, som interagerer fint med Adobe-familiens andre programmer. Læs mere »

Lav bedre mobilvideo

Enhver med en smartphone kan lave en mobilvideo, men det er ikke nogen garanti for et godt resultat. På kurset lærer du at håndtere mobilkameraet og at hæve niveauet for dine videoproduktioner, både indholdsmæssigt og teknisk. Lær at lave professionelle videoer med din smartphone eller tablet. Læs mere »

Lav visuelt indhold til sociale medier

Én af de mest effektive metoder til at få læst, liket og delt dit indhold på sociale medier er ved at bruge visuelle virkemidler. På kurset arbejder vi med et udvalg af tjenester, som gør det nemt for ikke-trænede at producere kreative, visuelle, digitale elementer til sociale medier. Læs mere »

Online-video med TEKSTER – i teori og praksis…

'Video med tekst’ er en onlinegenre i hastig vækst. Men det handler ikke bare om, at lave ’undertekster’ (hvid tekst på små, sorte barer) som i klassisk tv. Det er et nyt sprog, en ny måde at producere video på...! På dette kursus dykker vi i teori og praksis ned i en ny grundgenre på nettet... Læs mere »

Kommunerne går til valg

På seminaret "Kommunerne går til valg" får du indsigt i, hvilke problemstillinger der omgiver et kommunalvalg. Dermed får du mulighed for at forberede den bedste valgdækning for dit medie. Læs mere »