Forår 2016

Adobe After Effects: Grundlæggende (maj)

Adobe After Effects: Grundlæggende introducerer dig for inspirerende eksempler på de forskellige opgaver, softwaren kan håndtere inden for grafik og video. Hovedvægten ligger på praktiske og simple animationsøvelser med keyframes. Efter kurset vil du kunne animere grafiske elementer og kunne implementere dem som fx credits eller titelgrafik. Læs mere »

Premiere Pro: Grundlæggende (juni)

På Adobe Premiere Pro CC: Grundlæggende indøves de vigtigste værktøjer og arbejdsgange: opsætning, import, navigation i brugerfladen, short cuts, effekter og lydredigering. Vejen går fra klipningens indledende til afsluttende faser, med arkivering og transkodning til en hvilken som helst platform. Læs mere »

Final Cut Pro X: Grundlæggende (april)

FCP X er et intuitivt klippeprogram med en magnetisk storyline frem for en tidslinje, der skabt til smart organisering af optagelser og hurtig afprøvning af de forskellige bud på klipning af en scene. Nede i programmet finder vi også hele universet af mere avancerede funktioner. Fem dage giver ro nok til, at du behersker teknikken helt og fremover kan koncentrere dig om det kreative. Læs mere »

Lydredigering i Hindenburg

Teknikken må ikke stå i vejen for den gode historie. På dette kursus lærer du at redigere lyd i programmet Hindenburg. Personligt har jeg undervist rigtig mange kursister i dette program og på kort tid løfter deres produktioner sig og får et professionelt udtryk. Læs mere »

Skriv korrekt engelsk

Brug en dag på at få luget grundigt ud i dine sproglige fejl. Få helt styr på det engelske komma og de engelske retstavningregler, og lær, hvordan du styrer uden om typiske faldgruber for danskere, der skriver engelsk. Læs mere »